Бившият Мистър Америка - Д-р Иван Русилко освен, че е запален ловец е и медицински специалист, който е свързан с престижния институт на Маями, Флорида. Сертифициран спортен диетолог, шампион по бодибилдинг, международен мъжки фитнес модел и бивш г-н САЩ за 2008 и 2010 г.

 Ivan 01

Русилко е възпитаник на Колежа по остеопатична медицина на Лейк Ери, където е избран за наградата „Декани“ за изключителния си морален характер, заедно с академичните постижения сред завършващия му випуск от 2010 г. Той също е награден с отличието на отличниците (2018) от своята студентска институция Mercyhurst College за постиженията, които е постигнал в своята област. Д-р Русилко смята, че здравеопазването трябва да се съсредоточи върху смисъла на живота, а не само върху удължаването му, поради което той се занимава с начина на живот във всичките си лечебни програми.

Ivan 02

Д-р Иван Русилко е уважаван лекар и блестящ учен в нормалния живот, сред гражданите на цивилизования и забързан модерен свят. Той е богат и интелигентен. Има дипломи и грамоти и много доволни пациенти, но това не му е достатъчно. Всъщност всичко, от което се нуждае е чист адреналин - нещо, което градското ежедневие не може да му предложи. И когато животът му се стори прекалено скучен и рутинен, той хваща оръжието и въдицата и се отправя на пътешествие в един друг свят.

Ivan 04