Участвайте с нас в околосветското ни пътешествие. Нашата планета е ловен рай! Един човек ще ви покаже света, така както никога не сте го виждали!
Опасностите няма го спрат, природата няма да го отклони от непосилната задача да ловува навсякъде с лък и стрели.
Бъдете с нас, за да споделите приключението в търсене на Перфектното попадение!

След като първия сезон на телевизионното шоу на най-известния ловец с лък обиколи ловния свят от САЩ през Канада, 18 държави в Европа и цяла Русия и направи безпрецедентен до този момент брой зрители, Сега вторият сезон на Перфектното попадение ще ни разкрие новите приключение на Арчи и неговият оператор Владо. От непристъпните Кавказки планини, през опасните Австралийски джунгли до дивите кътчета на Уганда и Замбия. Ще изпитате тръпката на ловеца с лък дръзнал да се изправи срещу опасности и несгоди в търсенето на Перфектното попадение и стотния световен рекорд.
Необичайната гледна точка на ловеца ще ни разкрие красотата и очарованието на истинското приключение в търсенето и издебването на дивите обитатели в стила на най-добрите документални филми на Нешънъл Джиографик. Това е едно оцеляване на предела но без резервен план и готов сченарий, едно риалити в реално време и без предварителна подготовка. Без втори шанс и без поправителен, този сериал ще ви направи непосредствени свидетели на необикновенните ловни постижения на най-известния ловец с лък - Арчи Несбит.

 

 

Епизод 1: Ловният рай, Уганда

В Перфектното попадение отново ще ви предложим нещо ново и невиждано. С Арчи Несбит и неговия оператор Владимир Дончев ще се впуснете в девствената новооткрита за лов източно африканска република Уганда. Ще открием заедно най-хубавото и диво парченце от африканския континент. Ще бъдете първите ловци, които животните виждат от десетилетия и ще станете свидетели на новия световен рекорд, който Арчи взима със своя лък още в първия ловен ден. Не пропускайте началото на това незабравимо приключение. Вижте новото Перфектно попадение!

Ep 1

 Епизод 2:  Най-големия рийдбок

В зелените поля и гори на Екваториалниа Уганда, Арчи и неговия оператор ще се сблъскат за първи път с чудовищно голям трофей на импала. Ще се включите в преследването на потенциалния световен рекорд, ще пълзите и ще се промъквате заедно с ловеца в търсенето на новия Ultimate shot. Ще бъдете на крачка от успеха и на косъм от добиването на нов световен рекорд на Рийдбок. Ще успее ли ловеца отново да направи перфектно попадение - ще разберете в този епизод.

Ep 2

Епизод 3: Ловни приключения в Замбия

В този епизод на Перфектното попадение Арчи ще ни отведе в африканския буш. На границата между живителната Уангуа Ривър и безводната пустош на Замбия. Там, на брега на голямата река ще станете свидетели на притегателната сила на водата. Ще видите множество антилопи и техните най-опасни обожатели по тези места - крокодилите. На границата с най-хубавия резерват в Африка, където живеят и се размножават 14 различни вида антилопи, големи стада биволи, жирафи, лъвове, леопарди, огромни групи хипопотами и много слонове. Това е раят на дивите животни в Африка, където ще търсим най-големия крокодил по поречието на Уангуа. Кой е отговорен за изчезването на десетки рибари, в район от няколко десетки километра по речния бряг, през последните години ? Ще видите и преследването на голям хипопотам. Бъдете с нас за новото приключение на Арчи.

Ep 3

 Епизод 4: Добре дошли в Австралия

В този епизод на Перфектното попадение ще посетим за кратко един от най-интересните градове на Земята. Ще бъдем в Сидни , Австралия. Ще дегустираме отлежало австралийско вино. Ще разгледаме останки от соленоводни крокодили и бели акули и ще се опитаме да снимаме най-големият, брутално огромния и световно известен соленоводен крокодил Бруто. Ще издебваме биволи заедно с Грег Пеникот в най-отдалечените островни кътчета на Австралия. Ще се запознаем с местната интересна флора и фауна и накрая ще се изправим на стъпки разстояние от стар воден бивол в гората. На чия страна ще е късмета във този двубой с големия бивол ще разберете в този епизод на Перфектното попадение.

Ep 4

Епизод 5: Кавказките планини

В този епизод на Перфектното попадение заедно с Арчи ще ловуваметурове в Русия, но не с лък, а с пушка, поради забраната за лов с лък в страната. Ще посетим интересни места по пътя ни към крайната цел -Кавказките планини. Ще яздим добре обучените планински коне над смъртоносни пропасти. Ще изкачваме стръмни скалисти склонове. Ще преодоляваме смъртоносни сипеи и скални пътеки, за да се приближим до високопланинските турове. Бъдете с нас, за да се насладите на красивите панорами от безкрайните Кавказки планини и да усетите присъствието на планината и адреналина от опасността, лежаща в краката ви. Не пропускайте този епизод на Перфектното попадение.

Ep 5

Епизод 6: Средно кавказки тур

В този епизод на Перфектното попадение заедно с Арчи ще ловуваме средно кавказки тур в района на Кабардино-Балкария, в тази част от кавказките планини са почти всички 5 хилядници. Като започнем от Елбрус, най-високият връх в Европа и завършим с Джанги Тау в подножието, на които се намират няколко от най-големите кавказки ледници. С две думи, терена е много опасен и труден и жертвите, които планината взима всяка година правят приказно красивите планински пейзажи доста смъртоносни. А ние сме тук, за да покорим планината и да се сдобием с трофейното животно. Ще успее ли Арчи да постигне целта си ще научите в следващия епизод на Перфектното попадение. 

Ep 6

Епизод 7: Най-голямата импала

В този епизод на Перфектно попадение , Арчи и неговият оператор Владимир Дончев ще бъдат напълно обсебени от невероятно голяма импала. Чудовищният трофей ще им се изплъзва многократно и преследването ще е под въпрос. Имат ли импалите шесто чувство и възможно ли е животно да се движи по-бързо от стрела? Всичко това ще видите с очите си в следващия епизод на Перфектното попадение. Тогава ще узнаете и кой е новия световен рекорд на Арчи.

Ep 7

Епизод 8: Битката на титаните

В този епизод на Перфектно попадение заедно с Арчи ще станем свидетели на ловната слука на невидимата петниста котка - леопарда, която ще изненадаме през деня, докато ловува край Уангуа Ривър. Ще търсим крокодила-убиец и голям хипопотам в покрайнините на най-големия резерват в Замбия. Ще издебваме гнута и ще станем неволни свидетели в свадата на два хипопотама, спорещи за териториално владение над един голям вир. Бъдете с нас, за да участвате в зрелищната битка на най-смъртоносното за хората животно в Африка. Изживейте тръпката от това епично представление, което природата ни представя. Бъдете заедно с Арчи на първия ред, на метри от титаните.

Ep 8

Епизод 9: Гневът на амфибията

В този епизод на Перфектно попадение ще станем свидетели на скритата засада на млад лъв, дебнещ един от преминаващите местни рибари.Ще успее ли лъвът да се нахрани, ще разберете в този епизод. Освен това  ще издебнем големия хипопотам и  ще го преследваме на негова територия по плитчините, докато не ни нападне. Не пропускайте изпълненият с напрежение и динамика африкански трилър с участието на най-смъртоносното животно за човека. Бъдете там, когато хипопотама ще се обърне и ще застане лице в лице със своя преследвач. Кой ще победи в борбата на нерви и кой ще побегне пръв, ще разберете в следващия епизод на Перфектно попадение.

Ep 9

Епизод 10: Скачащи крокодили

В този епизод на Перфектното попадение ще ви представим на колосалния соленоводен крокодил Бруто. Ще видите неговата отворена паст от 30 сантиметра, това бе разстоянието, от което Арчи, търсейки своето перфектно попадение с камерата бе доближил до смъртоносната машина. Ще снимаме и скачащите крокодили. Ще издебваме типични за Индия и Африка атилопи, но не по техните родни места, а тук в Австралия - тяхната нова родина. Ще видим с очите си как изчезнали видове се възраждат, благодарение на интереса и грижите на ловците. Ще ловуваме на диви прасета, биволи и антилопи с най-добрите професионалисти в Австралия. Бъдете с нас в това вълнуващо приключение на ловеца с лък Арчи Несбит.

Ep 10

Епизод 11: За сръндаци и глигани в Кавказ

В този епизод на Ultimate Shot ще бъдем подвластни на променливото време в Кавказките планини и ще останем в клопката на лошото време. Ще използваме прекъсването в лова на турове, за да участваме в гонки за диви прасета и подборен лов на сръндаци. Бъдете с нас, за да разберете дали Арчи е толкова добър на далечни дистанции с пушка колкото е със своя лък.

Ep 11

Епизод 12: Световният рекорд на импала

Отново сме в Уганда, за да се опитаме да разбием собствения рекорд на Арчи за трофей на импала. Ще успее ли ловеца с лък да открие тайната за лова на тези неуязвими антилопи и ще се намери ли животно с по-голям трофей от чудовищната импала която вече имаше? Ще узнаете само, ако сте с нас при следващия ни лов в зеления рай. Не пропускаите да видите с очите си смятания за изчезнал златен чакал. Ще ви очакваме в новия епизод на Перфектно попадение .

Ep 12

Епизод 13: Изчезналите рибари

В следващия епизод на Перфектното попадение ще бъдем в Замбия, край Уангуа ривър. Ще имаме шанса да открием 17-футов див, кръвожаден крокодил. Ще успее ли Арчи да доближи хитрата праисторическа рептилия на изстрел разстояние? Ще бъде ли стрелата му достатъчно остра, за да пробие костната му броня и дали това е същия човекоядец, заради когото местните рибари са изоставили пълните с риба вирове? Ще узнаете в този драматичен епизод на Перфектното попадение.

Ep 13

Епизод 14: Белязаният

В предишния епизод Арчи успя да доближи гигантски крокодил на изстрел разстояние. Ще открие ли ловеца ранения човекоядец, заради когото местните рибари са изоставили пълните с риба вирове? Ще бъде ли трофея на дивия крокодил достатъчно голям, за да бие резултатите от охранените в развъдниците в Южна Африка сегашни световни рекорди? Ще узнаете всичко това в този екшън-епизод на Перфектното попадение.

Ep 14

Епизод 15: Запознайте се с Чарли - Бивола

В този епизод на Перфектното попадение ще ви покажем знаменития Чарли Бивола – бившия световен рекорд за трофей на воден бивол. Веднага след това ще се впуснем в преследването на бикове в земите на аборигените в далечния Аутбек на Австралийския континент. Не пропускайте многобройните възможности, които ловеца с лък Арчи Несбит ще има в лова на големите животни. Ще присъствате на изключително майсторско издебване на диво прасе в буша. Ще видите и най-отровната жаба на сушата. Ще разберете, че човешката цивилизация не е най-многобройната организирана общност на планетата Земя. Завладяна ли е земята от друга общност много преди хората, ще може ли Арчи да намери бивол с достоен трофей за нов световен рекорд в неприветливите владения на аборигените? Всички отговори ще откриете в следващият динамичен епизод на Перфектното попадение.

Ep 15

Епизод 16: Най-големия уотърбок

Перфектният изстрел в този епизод, ще бъде направен от Арчи Несбит, по новият световен рекорд на Уотърбок в едно невероятно сафари, в което ще видите потенциалните бъдещи рекорди от Импала и Бушбок. Бъдете с нас в рая на ловците с лък и ще забравите за ежедневните проблеми. Елате в Уганда, новата мека на ловците в Африка.

Ep 16