След като първия и втория сезон на телевизионното шоу на най-известния ловец с лък обиколи ловния свят от САЩ през Канада, 18 държави в Европа и цяла Русия и направи безпрецедентен до този момент брой зрители, сега отново Перфектното попадение ще ни разкрие новите приключение на Арчи и неговият оператор Владо. От непристъпните Кавказки планини, през опасните Австралийски джунгли до дивите кътчета на Уганда и Замбия. Ще изпитате тръпката на ловеца с лък, дръзнал да се изправи срещу опасности и несгоди в търсенето на Перфектното попадение и стотния световен рекорд.
Необичайната гледна точка на ловеца ще ни разкрие красотата и очарованието на истинското приключение в търсенето и издебването на дивите обитатели в стила на най-добрите документални филми на Нешънъл Джиографик. Това е едно оцеляване на предела, но без резервен план и готов сченарий, едно риалити в реално време и без предварителна подготовка. Без втори шанс и без поправителен, този сериал ще ви направи непосредствени свидетели на необикновенните ловни постижения на най-известния ловец с лък - Арчи Несбит.

Епозод 17:  За антилопи край Уангуа

В този епизод на Перфектното попадение ще видите птичи лов, риболов и преследване на антилопи в крайречната зона на Уангуа ривър в Замбия. Ще почувствате запленяващата атмосфера на дивата природа на Африка от крадливите маймуни до големите слонове. Ще храним крокодили с надеждата да открием още по-голям хищник. Ще се промъкваме към прасета и бушбок в невъзможни за издебване терени. И ще узнаем за огромен трофей на пуку. Дали Арчи ще открие световния рекорд на пуку и дали още по голям крокодил ще излезе от дълбините на мътната река ще узнаете, ако бъдете с нас в следващото приключение на ловеца с лък.

Ep 17

Епизод 18: Две прасета с един изстрел

В този епизод на Перфектното попадение ще ловуваме с Арчи Несбит в далечния Аутбек на Австралия. На Елчо Айлънд ще издебваме водни биволи. Този епизод ще ни направи свидетели на петорния успех на ловеца с лък, който в рамките на 20 минути успява да отстреля 4 диви прасета и един бивол. Ако искате да почувствате адреналина от невероятния късмет и да видите прочутото смъртоносно дубле, с което ловеца пронизва две прасета с една стрела, гледайте този епизод на Перфектното попадение.

Ep 18

Епизод 19: Най-големия бушбок

Арчи и неговият екип ще ви отведе в зеления ловен рай на Уганда. Мястото, където всеки ловец с лък трябва да посети. В този епизод на Перфектното попадение , ще станете свидетели на поредният световен рекорд, който Арчи Несбит ще успее да отстреля със своя лък и стрели. Искате ли да видите как се издебва бушбок, а Ориби, а огромен Уортхог? Не пропускайте този епизод на най-голямото ловно приключение на всички времена, бъдете с нас, за да видите следващият Перфектното попадение .

Ep 19

Епизод 20: Големият крокодил

Арчи Несбит е поканен в Замбия от стар приятел, за да разкрият заедно мистериозните изчезвания на рибари от местното село. В този трилър ще видите с очите си на какво са способни челюстите на голям 17-футов крокодил и как ловеца с лък ще издебне бронираната грамада. Не пропускайте този епизод, за да узнаете най-уязвимите места на крокодилите. Ще присъствате и на истинска свада между хипопотами в надпревара за най-добрите места в реката. Запазете и вашето място пред малкия екран, за да бъдете с Арчи и новия епизод на Перфектното попадение.

Ep 20

Епизод 21: На аборигентска земя

В този епизод на Перфектното попадение преди да се впуснем след стадата биволи в търсенето на новия световен рекорд в Австралия, ще повдигнем завесата над фактите за построяването на една от най-емблематичните постройки в света – Операта в Сидни. Веднага, след което ще предприемем вълнуващо пъпуване в дивия Аутбек, сред ловните територии на аборигенските племена, за да потърсим с помощта на Грег Пеникот голям трофеен бивол. Потопете се в дивата атмосфера на Автсралийския буш и не пропускайте възможността да преследвате ранения от Арчи бивол сред гъстите евкалиптови и палмови джунгли . Ще видите как местните аборигенски племена унищожават земите си, за да попречат на белите ловци да ловуват. Ще бъдат ли бивола и аборигените по-голями късметлии от упорития ловец - ще разберете в следващия епизод Перфектното попадение.

Ep 21

Епизод 22: Мутант

В този епизод на Перфектното попадение ще придружим Арчи, в неговият опит да подобри собствения си рекорд на Уотърбок. Ще видите неговата първа среща с призрачната ситатунга. Ще нагазим в безкрайните мочури край блатистия резерват на Катонга, за да открием скривалището на неуловимата антилопа и накрая ще станете свидетели на природен феномен, какъвто никой никога не бе документирал досега, мутирала антилопа - наполовина Уотърбок, наполовина Ситатунга. Не пропускайте този изпълнен с динамика, мистика и приключения епизод на Перфектното попадение , в ловния рай Уганда.

Ep 22

Епизод 23: Най-добрият сред най-добрите трофеи

В този епизод на Перфектното попадение, ще присъствате на исторически лов в блатата на Катонга. След трудни и опасни преходи в мочурищата и тинята, Арчи и неговият екип ще издебнат най-големия Уотърбок в историята на трофеите, добити с лък. Чудовищният трофей, оказал се #3 за всички оръжия, ще бъде взет в този епизод на Перфектно попадение в Уганда - не го пропускайте!

Ep 23

Епизод 24: Предаден от свои

В този епизод на Перфектното попадение ще видите още един световен рекорд, взет с лък и стрели и с малко помощ от стадо антилопи. Ще ловуваме с момчетата на нашия водач Андре на гуинифо, под угрозата на стадо слонове с малки. Ще видим териториален спор между два мъжки хипопотама. Не пропускайте интересните моменти, запечатани от камерата на моя оператор Владо, докато животните довеждат при мен своя събрат, за да добия с лък и стрели новия световен рекорд на Пуку в Замбия.

Ep 24

Епизод 25: Какаду, прасета и биволи

В този епизод на Перфектното попадение заедно с Арчи ще следваме стадата биволи на брега на Индийския океан, дълбоко в дивия Аутбек на Австралия. Отново ще се потопим в екзотичната атмосфера на австралийския буш, за да преследваме диви прасета и биволи. Ще преодоляваме трудни терени в изсъхналите подобни на пустини безкрайни речни низини. Ще преминаваме водни канали, любимо място за засада на крокодилите. Ще използваме необичайни техники за промъкване, за да заблудим биволите в абсолютно открити зони без дърво храст или прикритие. Ще успее ли Арчи да се доближи на изстрел разстояние до рогатите биволи, ще има ли още покосени прасета от точните стрели на ловеца с лък? Вижте това в следващия австралийски епизод на Перфектното попадение.

Ep 25

Епизод 26: Невъзможен изстрел

В този епизод на Перфектното попадение отново щъ бъдем потопени в интересния свят на дивите обитатели на буша в Замбия. Ще влезем в ролята на детективи, за да разберем от какво е убита млада антилопа , за която се карат стадо прасета и група лешояди. Ще добием хипопотам с невъзможен изстрел и ще дарим месото му на близкото село. Не пропускайте този епизод на Ultimate Shot ако искате да видите с очите си дали стрела може да премине през череп на хипопотам и дали голямата амфибия може да прави смъртоносно колело подобно на крокодилите.

Ep 26

Епизод 27: Соленоводният крокодил

В следващия епизод на Перфектното попадение с Арчи Несбит отново ще посетим едно австралийско ловно стопанство, за да разберем повече за забраната да се ловуват солено-водни крокодили. След това ще се присъединим към Грег Пеникот в дивият аутбек за да продължим с лова на биволи. Арчи ще приближи един огромен екземпляр на няколко метра единствено защитен от плосък термитник. Ще успее ли ловеца да повали огромното животно или ще разчита на крехката защита на мравешкия градеж? Гледайте този епизод Перфектното попадение за да усетите адреналина от близките срещи с грамадните биволи.

Ep 27

Епизод 28: Призрачната ситатунга

Заедно с Арчи, ще преследвате ситатунга сред гъстите тръстики в блатата на Катонга. В този епизод, ще бъдете на метър от 5 метров питон. Ще видите и къде е най-голямото, обитавано от хиляди Уотърбоци място на земята. Пригответе се да изпитате тръпката от издебването на неуловимата антилопа. Научете каква е причината дивите животни в Африка да са толкова многобройни в страните, където лова е узаконен и защо изчезват видове в държави, където ловът е забранен. Не пропускайте истината за дивия свят и човека в този епизод на Перфектното попадение.

Ep 28

Епизод 29: Мисия „Ситатунга” - невъзможна

Сафарито в Уганда, продължило 10 дена ми донесе 6 вида антилопи и 7 световни рекорда, два от които бяха подобрени от мен самия, още на следващия ден след поставянето им. Това е раят за ловците с лък и желая на всеки, който гледа този филм да успее да го види с очите си.
В този епичен епизод на Перфектното попадение Арчи ще застане очи в очи с мистичната ситатунга. Това ще бъде краят на едно сафари, донесло му 7 световни рекорда и незабравими преживявания в ловният рай Уганда. Не пропускайте това страхотно преживяване. Бъдете с него, когато пуска стрелата срещу блатната, неуловима антилопа.

Ep 29

Епизод 30: Да убиеш за 30 секунди

В този епизод на Перфектното попадение заедно с Арчи ще открием огромен трофеен бивол в пустинната зона на брега на Индийския океан. Там, в покрития само с изсъхнала трева и напукана глинеста почва  Аутбек ще преследваме огромния бивол на открито без никакви възможности за отстъпление. Ще бягаме, ще се промъкваме и ще пълзим през напуканата от жарещото слънце земя, докато не успеем да го достигнем на изстрел разстояние.  Гледайте следващия епизод, за да разберете дали може бивол да бъде свален с лък и стрела за по-малко от половин минута и дали трофея е достатъчно голям, за да бие настоящия световен рекорд, добит от скопено животно.

Ep 30

Епизод 31: Снежна клопка

В този епизод на Перфектното попадение ще бъдем въвлечени от обстоятелствата в непосилна за изпълнение задача. Арчи и неговият екип ще трябва да предприемат много и тежки планински преходи от низкоразположения в подножието на планинските скалисти масиви на Кавказките планини базов лагер, за да открият група източно-кавказки турове. Ежедневните многокилометрови преходи и липсата на коне ще доведат експедицията до ръба на провала. Ще успеят ли несгодите и природните капризи да спрат успешната до сега експедиция на Арчи в Русия, ще намери ли ловеца достоен трофей? Ще разберете в следващия епизод на Перфектното попадение.

Ep 31

Епизод 32: Източно Кавказки тур

В този епизод на Перфектното попадение....„Бяхме вече почти под върха, когато Володя се обади по радио станцията, че животните са се раздвижили и се приготвят да преминат хребета. Оставаха ни някакви си 200 метра до скалата, от която щяхме да видим стадото над нас. Трябваше да положим неимоверни усилия, за да се изкачим по почти отвесния склон за няколко минути. Скалните орли, забелязвайки раздвижването на туровете се приближиха до стадото, явно привлечени от няколко тазгодишни ярета. В суматохата птиците ни печелеха ценни минути, за да изкачим последните метри. Дали щях да съм достатъчно точен след лудата надпревара с времето по отвесните скални зъбери? „
Не пропускайте най-динамичния и труден лов на Арчи в Русия. Бъдете с нас за да гледате новия епизод на Перфектното попадение.

Ep 32