Във Фото Сафари Клуб заедно с Виктор Семенов ще ви отведем на едно пътешествие в потайния свят на дивите животни, за да се опитаме заедно да издебнем и заснемем най-неочакваните и уникални диви фотографии. В зората на времето човешкия род е разчитал за своята прехрана на ловът. Но оцеляването на хората вече не зависи от лова на диви животни. Сега оцеляването на дивите обитатели зависи от лова и трофейният лов е доказаното средство за опазването на дивеча. Но много хора не разбират връзката между ловът, ловците и дивите животни. Трофейният лов е забранен в много държави, като жесток и нехуманен. Но истината е друга. Връзката, създадена между ловеца и дивия свят не може да бъде разрушена от забраната. Нова надежда води ловците при забранените за лов животни на среща в обетованата земя и дава нов смисъл за опазването им.
Трофейната фотография е по-трудна и по-опасна дори от самият лов. Рискът за фото ловеца е по-голям. Но опасността не може да спре инстинкта и повикът към дивото. Запалените фото ловци могат да ловуват и опазват дивеча там, където на трофейните ловци достъпът е строго забранен. Понякога това са едни и същи хора, отдадени на страстта към дивия свят и приключенията. Но с всяка снимка дивия свят излиза от забвението и става част от бъдещето на новия свят.
С всяко споделено приключение и уникална снимка се събуждат забравените инстинкти.
Защото всеки човек е потомък на ловец с камък, копие, лък или пушка. Присъединете се към ловците с камера, отдадени на приключения в дивото. С една едничка цел да спрат времето и да уловят най-магичния и наситен с емоция момент от живота на дивите обитатели.
Вашето приключение ви очаква.

PSC bears 2 logoPSCibex 4 logoPSC leopard logoPSC leopard logoPSC leopard logoPSC leopard logo

Публикуваните снимки са от колекцията на един от най-награждаваните членове на Фото Сафари Клуб - Виктор Семенов, с когото ще споделим няколко от неговите пътешествия в търсене на трофейни фотографии за колекцията му.